Új megoldást mutatott be a Keysight az 5G bázisállomások által generált lefedettség mérésére, analízisére és vizualizálására

26.06.2017 10:17

Új megoldást mutatott be a Keysight az 5G bázisállomások által generált lefedettség mérésére, analízisére és vizualizálására

A Keysight Technologies új megoldást mutatott be már az ötödik generációs távközlési hálózatokhoz. A Nemo Outdoor és a FieldFox kézi RF és mikrohullámú analizátor kombinációjából született megoldás az 5G bázisállomások által generált lefedettség alapmérésére, analízisére és vizualizálására alkalmas, és kiváló eszközt ad a hálózatfejlesztéssel és üzemeltetéssel kapcsolatos szakemberek kezébe. Az analitikai részért felelős Nemo Outdoor feladata az adatok vizualizálása és utófeldolgozása, amelyek alapján a hálózatieszköz-gyártók és mobilszolgáltatók az 5G bázisállomások terjedési modelljeit és egyéb minőségi paramétereit hatékonyan ellenőrizhetik.

A mobilszolgáltatóknak a különböző rádiós terjedési környezetben a cellás, milliméterhullámú távközlési szolgáltatásaik ellenőrzéséhez rengeteg adatra és még több kísérletezésre, optimalizálásra lesz szükségük, beltérben és kültérben egyaránt. Az ilyen jellegű valós 5G mérésekkel az alap rendszertervek és szolgáltatási modellek minősége jó hatékonysággal ellenőrizhető.

A Keysight 5G rádiós méréstechnikai megoldása teljes megoldást nyújt a milliméterhullámú jelek terjedésének vizsgálatára. A rendszer tartalmaz minden szükséges hardvert és szoftvert az adatok begyűjtéséhez, utófeldolgozásához, részletes analíziséhez és vizualizálásához, amelyek alapján gyerekjáték olyan statisztikai elemzéseket létrehozni, amit a szervezet minden érdekeltje egyszerűen értelmezhet és kezelhet.

A Keysight 5G bázisállomásokhoz kínált mérsétechnikai megoldásairól további információ az alábbi hivatkozáson található: www.keysight.com/find/nemooutdoor.

A Nemo 5G méréstechnikai rendszert működését bemutató Youtube videó az alábbi linken érhető el: youtu.be/ZDbW6VPoOyI.


RSSRSS

Hír

Új megoldást mutatott be a Keysight az 5G bázisállomások által generált lefedettség mérésére, analízisére és vizualizálására

26. 6. 2017

A Keysight Technologies új megoldást mutatott be már az ötödik generációs távközlési hálózatokhoz.

Skálázható, PXI platformos mikrohullámú jelgenerátort mutatott be a Keysight az 5G és más, szélessávú alkalmazások fejlesztői számára

26. 6. 2017

A Keysight Technologies az iparban elsőként mutatott be PXIe platformos, skálázható mikrohullámú jelgenerátort 44 GHz felső határfrekvenciás alkalmazásokhoz.

A Keysight U8489A termoelemes teljesítménymérő szenzor DC … 120 GHz frekvenciatartományra USB interfésszel

26. 6. 2017

Az új U8489A a legelső olyan termoelemes teljesítménymérő szenzor a világon, amely USB-s kommunikációs illesztőfelülettel és 1 mm átmérőjű, precíziós koaxiális mérőjel-csatlakozóval rendelkezik, és támogatja a DC … 120 GHz frekvenciatartományt.

89601B VSA szoftver támogatást kaptak a FieldFox kézi RF és mikrohullámú analizátorok

26. 6. 2017

A Keysight FieldFox sorozatú, RF és mikrohullámú analizátorokat immár támogatja a Keysight egyedülállóan sokoldalú vektorjel-analízis szoftvere, a 89601B Vector Signal Analysis (VSA).

Az összes hír megtekintése

Gyors Kapcsolat

H TEST Hungary Kft.
Győri Nemzetközi Ipari Park
Gesztenyefa u. 4.; 1.em/No.3;
H-9027 Győr

+36 203 137 079
+36 96 999 262


Újdonságok küldése e-mailban

Az újdonság információkat elektronikus direct email formában küldjük legfőbb egyszer - kétszer

© 2017, H TEST a.s. - Minden jog fenntartva

Site Map

Létrehozott weboldalak eBRÁNA s.r.o. | Készült CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Up & uarr;