A Keysight bemutatja az E36100 sorozatú DC tápegységeket

01.09.2015 08:28

Keysight E36100 sorozatú DC tápegységek

A termékfejlesztés a globális elektronikai piacokon még mindig rendkívül intenzív, a végfelhasználók egyre több és több egyenárammal táplált terméket igényelnek. Az újgenerációs személyi kommunikációs termékek, számítógépek, hordható elektronikai cikkek, gyerekjátékok stb. napi rendszerességgel jelennek meg a világpiacon. Ez azt is jelenti, hogy a K+F-ben dolgozó elektronikai fejlesztőmérnökökön is nő a nyomás az időbeli teljesítési kényszer miatt.

Az új Keysight E36100 sorozatú DC tápegységekkel a fejlesztés alatt álló eszközök a tápegység előlapi vezérlésével, távvezérléssel irányított szoftveres előlappal, illetve félautomata vagy teljesen automata vezérléssel is kezelhetők.

Az új E36100 öt bemutatkozó modellje nagy tisztaságú kimenetet, kiváló szabályozási jellemzőket, gyors tranziensválaszt, valamint beépített USB- és LXI-C kompatibilis LAN-interfészt kínál az alábbi konfigurációkban:

E36102A: egy kimenet, 6 V, 5 A, 30 W

E36103A: egy kimenet, 20 V, 2 A, 40 W

E36104A: egy kimenet, 35 V, 1 A, 35 W

E36105A: egy kimenet, 60 V, 0,6 A, 36 W

E36106A: egy kimenet, 100 V, 0,4 A, 40 W

Az E36100 sorozat a Keysight legújabb frissítése az asztali tápegységek terén, és természetesen ugyanúgy 3 év gyári alapgaranciával érhetők el, mint a Keysight gyártmányú főműszerek mindegyike. Az új E36100 sorozatú tápegységek kategóriájukban egyedülálló feszültség- és áramprogramozási pontosságot és visszamérést biztosítanak. A tápegységek különlegessége a kis áramok nagy pontosságú mérése, amely számos terméktípus fejlesztése során rendkívüli értéket képvisel. A mérés alatt álló eszközök védelméről a beépített túlfeszültség- és túláram-védelem gondoskodik, a tápegységet pedig a szintén integrált túlhevülés elleni védelem óvja.

Az E36100 sorozat letisztult formaterve és előlapi interfésze rendkívül rövid betanulási időt jelent még a teljesen kezdő felhasználók számára is. A könnyen kezelhető forgatógomb és nyomógombos interfész segítségével a kívánt kimeneti érték gyorsan és kiváló pontossággal, digitenként beállítható. A tápegységek képesek akár 10 különböző, teljes műszerkonfiguráció eltárolására és betöltésére is az integrált nemfelejtő memóriájukban, így a különböző beállítások között egy szempillantásnyi idő alatt lehet váltani. A dedikált kimenet engedélyező/tiltó gomb segítségével a műszer kimenete gyorsan ki- és bekapcsolható.

Valamennyi E36100 sorozatú tápegységnél az alapkiépítés része az LXI-C kompatibilis LAN-, illetve a TMC-488 kompatibilis USB-interfész is. A könnyű kezelhetőséget biztosító és széles körben ismert és elterjedt SCPI (Standard Commands for Programmable Instruments) programozási interfész segítségével gyorsan és egyszerűen lehet mérési programokat fejleszteni akár 50 μs-nál gyorsabb tranziensválasszal és 10 ms-nál rövidebb parancsvégrehajtási idővel. A műszer természetesen IVI (Interchangeable Virtual Instruments) meghajtóval is rendelkezik, és ezen keresztüli programozhatóságra is biztosít lehetőséget. Az E36100 műszercsalád műszaki adatlapja az alábbi linkről tölhető le.

Ha a mérési feladat összetett és több műszer egyidejű használatát írja elő, hasznos segítséget nyújt a Keysight BenchVue mérés- és műszervezérlő szoftver. A PC-n futtatható BenchVue szoftverrel a műszerek illesztése, vezérlése, a mérési adatok rögzítése és vizualizálása egyszerű és gyors, klasszikus értelemben vett programozásra a használat során nincs szükség. A BenchVue szoftver az alábbi lehetőségeket kínálja:

  • több mérés egyidejű vizualizálása
  • adatnaplózás, képernyőmentések, rendszerállapotok egyszerű kezelése
  • korábban rögzített műszerkonfiguráció visszatöltése eredmények reprodukálásához
  • mérési adatok exportálása többféle formátumban
  • műszerkézikönyvek, meghajtók, GYIK és videók gyors elérése
  • műszerpark monitorozásának és vezérlésének lehetősége mobileszközökről

 

A Keysight BenchVue szoftver műszaki adatlapja az alábbi linkről tölthető le.

További információ:

www.keysight.com/find/benchvue

http://www.keysight.com/find/e36100


RSSRSS

Hír

Új hírek a GW Instektől:

01. 3. 2024

4 csatornás oszcilloszkópok GDS-3000A

3 fázisú AC tápegység ASR-6000

Spektrumanalizátor GSP-8000

Keysight E5058A SSA-X Signal source analyzer

05. 2. 2024

Nagy teljesítményű, sokoldalú kompakt megoldás a fáziszaj és jelforrás analysishez (SSA - signal source analysis), amely akár 54 GHz-es vagy akár magasabb frekvenciájú RF jeleket is lefed külső modulok használatával.

Keysight InfiniiVision 4000G

22. 1. 2024

Maximális sokoldalúság, kibővített lehetőségek

Az összes hír megtekintése

Gyors Kapcsolat

H TEST Hungary Kft.
Koroknay
Gyula utca 9.

9027, Győr
Hungary

+36 96 999 262


H TEST Hungary Kft.
Koroknay Gyula utca 9.
9027, Győr
Hungary

+36 96 999 262

Hírlevél

Termékhírek, meghívók szakmai rendezvényekre, szemináriumokra és továbbképzésekre. Elektronikus úton, legfeljebb havi két alkalommal kerül kiküldésre.

Regisztráció

© 2024, H TEST a.s. - Minden jog fenntartva

Adatvédelem | Site Map

Létrehozott weboldalak eBRÁNA s.r.o. | Készült CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Up & uarr;