Új megoldást mutatott be a Keysight az 5G bázisállomások által generált lefedettség mérésére, analízisére és vizualizálására

26.06.2017 10:17

Új megoldást mutatott be a Keysight az 5G bázisállomások által generált lefedettség mérésére, analízisére és vizualizálására

A Keysight Technologies új megoldást mutatott be már az ötödik generációs távközlési hálózatokhoz. A Nemo Outdoor és a FieldFox kézi RF és mikrohullámú analizátor kombinációjából született megoldás az 5G bázisállomások által generált lefedettség alapmérésére, analízisére és vizualizálására alkalmas, és kiváló eszközt ad a hálózatfejlesztéssel és üzemeltetéssel kapcsolatos szakemberek kezébe. Az analitikai részért felelős Nemo Outdoor feladata az adatok vizualizálása és utófeldolgozása, amelyek alapján a hálózatieszköz-gyártók és mobilszolgáltatók az 5G bázisállomások terjedési modelljeit és egyéb minőségi paramétereit hatékonyan ellenőrizhetik.

A mobilszolgáltatóknak a különböző rádiós terjedési környezetben a cellás, milliméterhullámú távközlési szolgáltatásaik ellenőrzéséhez rengeteg adatra és még több kísérletezésre, optimalizálásra lesz szükségük, beltérben és kültérben egyaránt. Az ilyen jellegű valós 5G mérésekkel az alap rendszertervek és szolgáltatási modellek minősége jó hatékonysággal ellenőrizhető.

A Keysight 5G rádiós méréstechnikai megoldása teljes megoldást nyújt a milliméterhullámú jelek terjedésének vizsgálatára. A rendszer tartalmaz minden szükséges hardvert és szoftvert az adatok begyűjtéséhez, utófeldolgozásához, részletes analíziséhez és vizualizálásához, amelyek alapján gyerekjáték olyan statisztikai elemzéseket létrehozni, amit a szervezet minden érdekeltje egyszerűen értelmezhet és kezelhet.

A Keysight 5G bázisállomásokhoz kínált mérsétechnikai megoldásairól további információ az alábbi hivatkozáson található: www.keysight.com/find/nemooutdoor.

A Nemo 5G méréstechnikai rendszert működését bemutató Youtube videó az alábbi linken érhető el: youtu.be/ZDbW6VPoOyI.


RSSRSS

Hír

Új hírek a GW Instektől:

01. 3. 2024

4 csatornás oszcilloszkópok GDS-3000A

3 fázisú AC tápegység ASR-6000

Spektrumanalizátor GSP-8000

Keysight E5058A SSA-X Signal source analyzer

05. 2. 2024

Nagy teljesítményű, sokoldalú kompakt megoldás a fáziszaj és jelforrás analysishez (SSA - signal source analysis), amely akár 54 GHz-es vagy akár magasabb frekvenciájú RF jeleket is lefed külső modulok használatával.

Keysight InfiniiVision 4000G

22. 1. 2024

Maximális sokoldalúság, kibővített lehetőségek

Az összes hír megtekintése

Gyors Kapcsolat

H TEST Hungary Kft.
Koroknay
Gyula utca 9.

9027, Győr
Hungary

+36 96 999 262


H TEST Hungary Kft.
Koroknay Gyula utca 9.
9027, Győr
Hungary

+36 96 999 262

Hírlevél

Termékhírek, meghívók szakmai rendezvényekre, szemináriumokra és továbbképzésekre. Elektronikus úton, legfeljebb havi két alkalommal kerül kiküldésre.

Regisztráció

© 2024, H TEST a.s. - Minden jog fenntartva

Adatvédelem | Site Map

Létrehozott weboldalak eBRÁNA s.r.o. | Készült CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Up & uarr;