Újdonságok az eshop.htest.hu címen elérhető webáruházunkban - tápegységek és műterhelések elektronikai ipari alkalmazásokhoz az Aim-TTi és Elektro Automatik kínálatából

27.07.2016 10:25

Újdonságok az eshop.htest.hu címen elérhető webáruházunkban - tápegységek és műterhelések elektronikai ipari alkalmazásokhoz az Aim-TTi és Elektro Automatik kínálatából

Az Aim-TTi tápegységek
A TTi (Thurlby Thandar Instruments) és társcége, az Aim Instruments elektronikai teszt- és mérőműszerek gyártására szakosodtak, célpiacuk pedig az elektronikai ipar általános célú és laboratóriumi DC tápegységek. A két cég termékeit összevontan az Aim-TTi márkanév alatt forgalmazzák a világ több mint 50 országában. A kínálatban szerepel több mint 70 különböző, kézi- vagy PC-vezérlésű tápegység egy, két, vagy három kimenettel, 30 és 1200 W közötti kimeneti teljesítménnyel, USB, RS-232, GPIB vagy LAN vezérlőinterfészekkel.

További információ: eshop.htest.hu/aim-tti-dc-tapegysegek 

Az Elektro-Automatik tápegységek
Az 1974-ben a teljesítményelektronikai szakértőként ismert Helmut Nolden által családi vállalkozásként alapított Elektro-Automatik cég azóta globális középvállalkozássá nőtte ki magát. A cég jelenleg jelentős fajtájú és tudású tápegységet kínál ipari, méréstechnikai, automatizálási, valamint elektronikai kutatás-fejlesztési alkalmazásokra, szokványos és egyedi igényekre egyaránt.

A cég legnagyobb erőssége a programozható egyenáramú tápegységek , amelyek teljesítménye 320 W-tól indul és akár több tíz kilowatt is lehet. Az eszközöket asztali és 19”-os rack szekrénybe illeszthető kivitelben, számtalan kimeneti feszültségű és áramerősségű változatban kínálják. A műszerek alapkiépítésben rendelkeznek analóg, USB és Ethernet vezérlő interfészekkel, néhány modell pedig további plug & play bővítési lehetőséget kínál további kommunikációs interfészekhez (pl. CAN, CANopen, Profibus, RS-232 stb.) vagy ellenállás-szabályozás ill. funkciószimuláció implementálására (pl. napelemeknél vagy üzemanyagcelláknál).

További információ: eshop.htest.hu/elektro-automatik-dc-tapegysegek 


RSSRSS

Hír

Új hírek a GW Instektől:

01. 3. 2024

4 csatornás oszcilloszkópok GDS-3000A

3 fázisú AC tápegység ASR-6000

Spektrumanalizátor GSP-8000

Keysight E5058A SSA-X Signal source analyzer

05. 2. 2024

Nagy teljesítményű, sokoldalú kompakt megoldás a fáziszaj és jelforrás analysishez (SSA - signal source analysis), amely akár 54 GHz-es vagy akár magasabb frekvenciájú RF jeleket is lefed külső modulok használatával.

Keysight InfiniiVision 4000G

22. 1. 2024

Maximális sokoldalúság, kibővített lehetőségek

Az összes hír megtekintése

Gyors Kapcsolat

H TEST Hungary Kft.
Koroknay
Gyula utca 9.

9027, Győr
Hungary

+36 96 999 262


H TEST Hungary Kft.
Koroknay Gyula utca 9.
9027, Győr
Hungary

+36 96 999 262

Hírlevél

Termékhírek, meghívók szakmai rendezvényekre, szemináriumokra és továbbképzésekre. Elektronikus úton, legfeljebb havi két alkalommal kerül kiküldésre.

Regisztráció

© 2024, H TEST a.s. - Minden jog fenntartva

Adatvédelem | Site Map

Létrehozott weboldalak eBRÁNA s.r.o. | Készült CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Up & uarr;